Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] konto

Master213546

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZE POMOZCIE KTOS MI SIE WLAMAL NA KONTO I ZMIENIL HASLO !!!!!!!!!!!! MUSZE JAKOS ODZYSKAC DANE PROSZE !!!!!!!!! MUSI BYC JAKIS SPOSOB!!!!!!!!! MIALEM PRAWIE CPT I 183K GP

Bywalec
Opublikowano

Pisz do supportu lub skorzystaj z odzyskiwania danych

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Skoro znasz tylko login to możesz już sobie odpuścić i zacząć grę nowym kontem. Tak to jest, jak się wchodzi na darmowe-spece stronki, chowa i opiekuje się keyloggerami, dzieli konta z innymi osobami, zakłada banalne hasła.

Bywalec
Opublikowano

Aha. No to się nie zalogujesz.

No to już masz po koncie

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

• Hobby:Straciłem życie przez CA nikomu nieradze

Nie żeby coś, ale żyjesz grą. Nie da się stracić życia przez grę, widać jesteś zbyt młody by pojąć to ,ze gra to jest zabawa, levele i przedmioty które zdobywamy to tylko dodatkowe bajery, które mają cieszyć.

Opublikowano

Jeśli znasz sam login to nie da rady, a i nie musiałeś wiedzieć np. o key'u kiedyś coś pobrałeś i się czaił na konto ;)

Opublikowano

Na 100% wbiłes na jakąś stronke lewą. Login znać każdy może... Więc to ci nic nie da. Zostały ci chyba tylko 2 wyjścia:nowe konto lub nie grać juz w ca.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...